Navigációs menü
A  A+  A++
Tartalom rész kezdete

Hírek

IRÁNYTŰ A PÉNZÜGYEKHEZ AR MEGOLDÁSOKKAL ÉS VÁLLALKOZÓI E-LEARNING TANANYAGGAL

Még rendelhető a hamarosan induló tanévre a Pénziránytű Alapítvány ingyenes középiskolai tankönyve, az ’Iránytű a pénzügyekhez’. A tankönyv legújabb, aktualizált kiadása kiterjesztett valóság (AR) megoldásokkal színesítve, valamint kibővített e-learning tananyaggal áll az érdeklődő középiskolások és tanáraik rendelkezésére.

A tankönyv 2021-es kiadása kiterjesztett valóság megoldásokkal teszi még látványosabbá és befogadhatóbbá a mindennapi pénzügyi információkat az ingyenes "AR Books librARy" app segítségével. Az ’Iránytű a pénzügyekhez’ című tankönyv ingyenesen rendelhető a KELLO hivatalos tankönyvlistájáról az augusztus 21.-szeptember 15. közötti pótrendelési időszakban is. A legújabb kiadás a hozzá tartozó feladatbankkal, kiegészítő feladatokkal, tanári kézikönyvvel és prezentációval együtt a Pénziránytű Alapítvány honlapjáról is ingyenesen elérhető és letölthető. Ugyanitt minden információ elérhető a multimédiás tartalmak megjelenítéséhez és az AR Books LibrARy app használatához.

A pedagógusok pénzügyi-gazdasági nevelő munkáját az Alapítvány ingyenes e-learning portálja is támogatja. Az Iránytű a pénzügyekhez tankönyv interaktív változata és a technikumokban kötelező Pénzügyi és vállalkozói ismeretek tantárgy korábban már elérhető pénzügyi félévének tananyaga mellett elkészült a vállalkozói témakört feldolgozó kerettantervi tanórák e-learning változata is. Ennek eredményeként a tankönyv, illetve a tantárgy teljes anyagát kvízek, tesztek, és látványos animációk segítségével dolgozhatják fel a diákok.

További hírek