Tartalom rész kezdete

Hírek

Ismét egy jó hangulatú pénzügyes nap a DUE Médiatáborban

2021. július 21-én, két év után újra személyesen népszerűsíthette a Pénzügyminisztérium a pénzügyi tudatosságot a balatonszárszói Lepkeházban a 14-18 éves lelkes leendő médiaszakembereknek. 10 csapat vetélkedhetett az értékes nyereményekért, ahol már a legtalálóbb névadás is csokoládét jelentett a versenyzőknek első feladatként. A Gazdasági Csövesek, Csaurók, Pénznyelők, Tequila, Csak Csajok és Levi, Milliomosok, Aranyásók, Money Heist és Pénzéhesek csapata elől a Versenymalacok névválasztása nyerte el a zsűri tetszését.

A második feladat az okosanapenzzel.hu pénzügyi tudatosságfejlesztő honlap áttanulmányozása után egy montázs technikával színesített pénzügyi esettanulmány feldolgozása volt. Itt a Pénznyelők csapata utasította maga mögé a nagyon kreatív történetekkel előálló többi versenyzőt. A csapatok a különdíjat a Versenymalacos fiúknak szavazták meg.

A ZsetON Beosztó zsebpénzkalkulátor képzeletbeli reklámkampányának megszervezése volt az utolsó feladat. A csapatok jobbnál jobb szlogenekkel TIKTOK-szerű kis performanszokkal próbálták korosztályuk számára vonzóvá és trendivé tenni az alkalmazást: „Legyél bátor, itt a kalkulátor!”, „Hogy jobb legyen a holnap”, „Ne költsd, hanem töltsd!” és  „Zsebpénzkalkulátor, ami költekezést gátol”.

Gratulálunk a Tequilák csapatának, akik lendületes reklámfilmjükkel megérdemelten hódították el az első helyet, az egyébként fej fej mellett küzdő lelkes táborozók elől!

A fotókat köszönjük Sipos Ivettnek!

További hírek