Navigációs menü
A  A+  A++
Tartalom rész kezdete

Hírek

Mindennapi pénzügyekről az Arany Kupán is

A pénzügyi tudatosság és a futball szeretete újra összekapcsolódott. Az október 2-án megrendezett Arany Kupa labdarúgó tornán a hátrányos helyzetű településekről érkező fiatal sportolók a Pénziránytű Alapítvány jóvoltából mindennapi pénzügyeikkel kapcsolatos oktatáson vehettek részt, s pénzügyi tudatosságot fejlesztő ismeretterjesztő anyagokat is hazavihettek ajándékcsomagjaikban.

A hátrányos helyzetű településeken élő fiatalok fejlődéséért rendezett focitornát és ügyességi versenyt az MTK Budapest a Hátrányos Helyzetű Falvak és Községek Fejlődéséért Egyesülettel és a Máltai Szeretetszolgálattal. A szeptemberben indult eseménysorozat lezárásaként október 2-án került sor az Arany Kupa labdarúgó tornára, ahol az ország leghátrányosabb helyzetű térségeiből érkezett 16 csapat 200 lelkes fiatal sportolója léphetett pályára az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.

Az eseményt támogatta többek között a Pénziránytű Alapítvány is. A fiatalok a mindennapi pénzügyeiket érintő oktatáson is részt vehettek, pénzügyi ismeretterjesztő anyagokat kaptak, egyben minden gyermek ajándékcsomaggal térhetett haza. Hasznos információk és apró meglepetések is várták az érdeklődő gyerekeket az Alapítvány standján is, ahol kiderült a gyerekeket a legjobban a befektetések és a hitelek világa érdekli.

Csatolt képek

További hírek